Bemutatkozunk

2010. február 06. - kristoof

A blog az autóbuszokról, a buszközlekedésről és a kapcsolódó területekről szól. A buszgyártás, közelebbről szemlélve az Ikarus igazi hungarikum volt, nem csak itthon, hanem a világ számos országában. Az Ikarus sajnálatos módon megszűnt, a hazai buszgyártás azonban nem. Hazánk autóbuszgyártásának éledezése és a klímaváltozás miatt előtérbe kerülő közösségi közlekedés iránti igény jelentkezése késztetett minket ennek a blognak a létrehozására.

Megpróbáljuk közérthetően körüljárni a buszok és azok gyártásának alapjait, valamint a buszközlekedést és a gondokat, természetesen a problémákat is előtérbe helyezzük. Igyekszünk tájékoztatást adni az aktuális kérdésekről és hírekről. A buszok iránt mélyebben érdeklődők számára lehetőleg objektív teszteket, iparági híreket, részletes technikai leírásokat fogunk nyújtani.

A hazai buszközlekedés válságban van, a buszgyártók ugrásra készen várják a lehetőségeket. A blog célja, hogy a hazánkban eddig mostohagyermekként kezelt autóbuszokról és a buszos közlekedésről átfogó képet adjon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr761733328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacibácsi 2010.02.07. 22:46:35

Örülök nektek
Legalább nem kell vadászni a
buszokról

kristoof 2010.02.07. 22:49:55

Köszönjük szépen!
Jó vadászatot nálunk!:)))

Von Teese 2010.02.09. 18:56:51

>> és a klímaváltozás miatt előtérbe kerülő közösségi közlekedés iránti igény jelentkezése<<

LOLL XD nah ezt a két fogalmat jól összebarkácsoltátok.
süti beállítások módosítása