LED-es buszreklámok

2010. július 28. - torqmatic

A járműreklámok legújabb generációját képviseleik ezek az RGB LED-es hirdetőtáblák, amelyek elsőként a londoni illetve a new yorki buszokon tűntek fel néhány évvel ezelőtt. A rendszer előnye nyilvánvaló: a feltűnő mozgóképek sokkal jobban vonzzák az emberek tekintetét, mint a hagyományos, ragasztott vagy festett hirdetések (bár meg kell jegyezni, hogy néhányan ugyanezt róják fel hátrányként is: szerintük balesetveszélyes, mert elterelheti a forgalom többi résztvevőjének figyelmét). A kijelzőket akár GPS/GPRS kapcsolattal is el lehet látni, így a reklámok tetszőlegesen változtathatók az adott helyszínhez, időszakhoz, célközönséghez igazodva, illetve az adatbázisfrissítés is megtörténhet akár menet közben is...

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr42182229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemeza 2010.07.28. 20:07:14

Az hiányzik még, hogy mozgó reklámokat nyomassanak offline is.. :(

Szerencsére az internetről pár kattintással eltüntethetőek a nem kívánt elemek :)

Von Teese 2010.07.29. 02:19:30

+ egy előnyét kihagytad. :D Nem roncsolja a fényezést. Legalábbis BKV-nál sokszor több nm2-es foltok jönnek le a matricával.

Nekem tetszik.

jack o'neill 2010.07.29. 09:37:10

@Von Teese: +1
Inkább egy ilyen és a fényezés nem sérül.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2010.07.31. 01:58:17

Változatos, nem monoton a géppark.

Ja és fontos hírek pl járatkimaradás villamospótlás is megjeleníthető rajta.
süti beállítások módosítása