Újdonság: Irisbus Magelys Pro

2010. december 25. - torqmatic

Új modellel egészült ki a Magelys família; a Pro névre keresztelt változat a gyár szerint afféle univerzális buszként akár menetrend szerinti távolsági, akár turista utakra  optimális választás lehet.

Az elődökhöz képest némi változás fedezhető fel a homlokfalon; módosult a fényszórók elhelyezése, illetve LED-es menetfényt kapott a jármű. A hátfal szintén átesett egy apróbb ráncfelvarráson, így például új helyre került a rendszámtábla számára kialakított mélyedés.

A busz 12,2 illetve 12,8 méteres hosszban, 53-57 utasüléssel rendelhető, a motor Iveco Cursor 10 típusú, 380 (vagy opcióban 450) lóerős, a váltó pedig szériában ZF 6S 1600 típusú kézi, vagy kérésre ZF AS-Tronic (automatizált) lehet.

A Magelys család többi tagjához hasonlóan a Pro-k is az Irisbus franciaországi üzemében készülnek, ahol KTL technológiával biztosítják a karosszéria korrózióállóságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr292537677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása