10 Solarist vásárol Nagyvárad

2010. augusztus 29. - torqmatic

10 db légkondícionált Urbino 12 beszerzéséről írt alá megállapodást a nagyváradi tömegközlekedési vállalat (OTL) és a Solaris Bus, az üzlet értéke mintegy 2 110 000 euró. Az elő három példány átadása várhatóan még decemberben megtörténik, a további hét jármű leszállítására pedig 2011 elején kerül majd sor. A cég buszparkja jelenleg 200-as Ikarusokból valamint Rocarokból, Liazokból, Mercedesekből, Renault-kból és Alfa Localókból tevődik össze, így a Solarisok lesznek az első teljesen alacsonypadlós buszok az erdélyi városban.

Egyúttal ezek lesznek az első Solaris buszok Romániában, hiszen korábban csak 1 db Trollino 12 karosszériát szállított ide a cég, amelynek villamos berendezéseit az Astra szerelte be, de a troli soha nem állt forgalomba és nem is lett folytatása a dolognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr882255965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemeza 2010.09.06. 22:47:12

Azt az Astra troli vázat meg kéne kaparintania Szegednek, és saját cuccot beleépíteni!..
süti beállítások módosítása