Újra van magyarbuszok.hu

2011. március 03. - _zahnrad

Szemfüles olvasóink az elmúlt napokban észrevehették, hogy új oldallal bővült az Ajánló oldalboxunk. A ,,régi motoros" index fórumosok számára nem ismeretlen a www.magyarbuszok.hu cím. Az oldal a 2000-es évek elején indult, akkor még Busmaniac névvel, majd valamikor 2003-ban vette fel a Magyar Buszok nevet. Az oldalon számtalan jól ismert és ritka hazai gyártású-, de főleg Ikarus buszokról olvashattunk, láthattunk igazán kuriózum képeket, ismertetőket, részletes műszaki adatokat. Az évtized közepén a fórumokon szokásos ellenségeskedés miatt megszűnt az oldal, azonban a készítői nem ültek a babérjaikon, megalkották előbb a Gördülő legendák, - majd kissé átdolgozva ezt a könyvet - az Ikarus évszázados története című könyveket.

Most az Ikarus név újbóli megjelenése után a magyarbuszok.hu is feltámadt. Ezúton ajánljuk olvasóink figyelmébe a régi-új oldalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr902708212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viteez 2011.03.24. 22:27:10

mi a különbség a gördülő legendák és az ikarus évszázados története című könyv között?

torqmatic 2011.03.24. 23:22:51

Utóbbi az újabb, bővített kiadás.
süti beállítások módosítása