11 repülőtéri Neoplan az EgyptAir részére

2010. március 08. - torqmatic

 

A 11 új Neoplan Apron leszállításával a Viseon tovább erősítette amúgy is domináns pozícióját a repülőtéri szegmensében. Jelenleg több, mint 100 járművük üzemel az egyiptomi repülőtereken, ezzel piacvezetők a Nílus országában.

Alaa Ahmed Yehia Abdelrahman El Shahawi, az EgyptAir földikiszolgálási egyégének vezetője a pilstingi járműátadás során elmondta, hogy a döntésnél legalább annyira fontos volt számukra a buszok kitűnő minősége, mint a Viseon által nyújtott magas szintű szolgáltatások. Ezzel a jelenlegi beszerzéssel a Neoplan flottájuk 41 fősre gyarapodott.

Az EgyyptAir Egyiptom nemzeti légitársasága, a cég központja Kairóban található. 52 darabos repülőgépparkukkal jelenleg 44 ország 69 célállomása érhető el, évente körülbelül 7,8 millió utast szállítanak. A repülés mellett ők végzik a földi kiszolgálást több egyiptomi reptéren, saját és idegen társaságok részére is.

 

Forrás: Viseon

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr121819884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása