A Syntus ismét a VDL Ambassadort választotta

2010. március 26. - torqmatic

A tavalyi 26 db után idén újabb 106 db VDL Ambassador ALE120 típusú buszt rendelt a holland Syntus közlekedési társaság, amelyek – egy nemrégen elnyert koncessziós szerződés értelmében – Overjissel tartományban állnak majd forgalomba 2010 augusztusában. A járművek dízelmotorjai természetesen megfelelnek a jelenlegi legszigorúbb (EEV) környezetvédelmi normáknak, NOx kibocsátásuk például kevesebb, mint 1 g/kWh.

Zwolle és Deventer részére 52 darab helyi kivitelben érkezik, 32 ülőhellyel (2+1 elrendezésben), 2 lehajtható székkel és 46 állóhellyel, a többi 54 darab busz pedig helyközi közlekedésben vesz majd részt. Ezekben kettővel több ülőhely és hárommal kevesebb állóhely kerül majd kialakításra, és újdonságként lehajtható asztalkákkal valamint konnektorokkal is felszerelik az utasteret (pl: a mobiltelefonok vagy a laptopok akkumulátorainak töltése céljából).

Az alacsonypadlós, „kiskerekű” Ambassador széria rendkívül népszerű Hollandiában, 2001-es bemutatkozása óta körülbelül 2100 darabot adtak el belőle.

 

Forrás: VDL

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr411865553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása