Busexpo idén is!

2015. február 19. - _zahnrad

busexpo-logo-2015-nagy.jpg2015-ben sem maradunk hazai buszkiállítás nélkül. Busexpo 2015 ajánló.

2013-ban a hagyományteremtés szellemében indította útjára a NiT Hungary, a BUSEXPO szakkiállítást, az autóbuszgyártás- és forgalmazás legnagyobb éves hazai seregszemléjét. Immáron a harmadik kiállításra készülve, azok a kérdések, melyek rendezvényünk alapjául szolgáltak, ma sem veszítettek aktualitásukból. A lehetőségek továbbra is nyitottak minden gyártó és forgalmazó előtt, hiszen lendületet vett a személyszállítási közszolgáltatások modernizációja és egyre közelebb kerülünk a 2016-os teljes piaci liberalizációhoz.

25 év szakmai tapasztalatával rendelkező fuvarozói szakmai érdekképviselet NiT Hungary főszervezőként–2015-ben is találkozóra hívja az autóbuszos alágazatban, a buszgyártásban, a jármű- és alkatrész-forgalmazásban tevékenykedő vállalatokat, vállalkozásokat.  BUSEXPO 2015 szakkiállításunkat abban a reményben rendezzük, hogy 2014-es sikerünkre alapozva – ez alkalommal Önöket is kiállítóként üdvözölhetjük.

A BUSEXPO 2015 és a vele egy helyszínen rendezett hazai autóbuszos szakmatársadalmi esemény, a XXI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia jelentőségét emeli, hogy ez alkalommal is szakmai támogatásáról biztosította a rendezvényt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A szervezés során számíthatunk a közszolgáltatásban érintett, állami tulajdonú nagyvállalatokat tömörítő gazdasági társaság és a közlekedéstudomány területének legrangosabb intézménye együttműködésére is.

busexpo-nitwebre.jpg

A BUSEXPO 2015 kiállítás és konferencia

kiemelt szakmai partner: drivingcamp Hungary

szakmai partner: a VOLÁN Egyesülés,

szakmai támogatója : a Közlekedéstudományi Intézet Non- profit Kft.

BUSEXPO 2015 természetesen nyitott kapukkal vár minden kiállítót, és a szakma iránt érdeklődő, a változásokra, fejlesztésekre és a technikai, technológiai újdonságokra nyitott látogatót, legyen az a közszolgáltatásban, vagy a magánfuvarozásban érdekelt, hivatásának élő szakember, vagy egyszerű autóbusz-rajongó.

Időpont: 2015. április 22.

Helyszín: drivingcamp Hungary, Zsámbék

www.busexpo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr237190377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2015.02.20. 08:23:50

mi az a bu és a po?
süti beállítások módosítása