Június elején irány Chemnitz az Omnibusszal!

2012. május 10. - kristoof

A Kelet- Német város idén ünnepli, autóbuszközlekedésének kilencvenedik évfordulóját. Ennek alkalmából a Chemnitzer Verkehrs-Aktiengesellschaft közreműködésével egy nagyszabású ünnepséget rendeznek a városban. Az Omnibusz különjáratot szervez a jeles alkalomra.

Olyan járműveket szeretnének kiállítani a szervezők, amik az elmúlt kilencven évben közlekedtek Chemnitzben. Így több Ikarus típus is a kiállítás része lesz. Ezek a kocsik június 2-án és 3-án a helyi közlekedésbe is be lesznek vonva.

Természetesen mi sem maradhatunk le az eseményről, ezért különjáratot szervezünk a jeles alkalomra. A Béke Tóni tulajdonában lévő eredeti szovjet kivitelű Ikarus 256-ossal tervezzük az indulást. Amennyiben megfelelő számú jelentkező lesz, akkor a tavaly Löbauban járt Ikarus 266-ost is elindítjuk.

Az utazás és az esemény 2012 június 1-3 között lesz. 

Aki szeretne velünk utazni az ünnepségre, az a 06-30-273-52-45-ös telefonszámon jelentkezhet május 25-ig. Az útiköltség és a szállás, (ami magába foglal egy reggelit is) 25 000 forintba kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr664500777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása