Programajánló: Busexpo 2018

2018. március 08. - _zahnrad

driving_camp_total.jpgVáltozások az idei Busexpo kiállításon, de a lényeg ugyanaz marad: buszok, szolgáltatások minden mennyiségben!

Egy kiállítás, ahol az autóbuszgyártóktól és –forgalmazóktól kezdve a különféle személyszállítási szolgáltatókon keresztül a hazai buszos szakma képviselteti magát Kelet-Európa legjobb busz-seregszemléjén.

A Busexpo 2013-as elindulása óta törekszik a magyar autóbuszos szakma képviselőinek egy közös platform biztosítására, ahol a klasszikus termékektől és buszoktól az innovatív járművekig és megoldásokig garantál bemutatkozási felületet. A kiállítók és a látogatók száma évről-évre magasabb szintet ér el, amely a kiállítás fejlesztését is igényli. A jubileumi ötödik Busexpo kiállítással egybekötött 23. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia egy új szekcióval bővült, amely a magyar buszgyártás kérdéskörével foglalkozott.

busexpo-2018-hirlevel-elemek.jpg

A 2018. évi hatodik Busexpo fejlesztése a kiállítási terület bővítése és ezáltal annak egy részének újrastrukturálása. Egyrészről a B2, B3 és B4 kiállítói területek átkerültek a 2. számú látogatói parkoló bejárata mellé. Másrészről a kiállítói (’’S”) és a catering sátor szintén itt kerülnek felállításra az 1. számú konferencia-mobilteremmel szemben. A Busexpo ezen területén helyezkedik el a látogatói parkoló, ahonnan a résztvevők egy része innen fogja megközelíteni a kiállítást az új helyszínek frekventáltságát biztosítva ezzel.

A kiállítási terület teljes térképét itt tekintheti meg >>>

A jelentkezési időszak február 1-vel, az Early Bird regisztrációval kezdődött és mostanra a kiállítói területek háromnegyede betelt. Az előző évek kiállítói mellett természetesen az új, friss szolgáltatók is jelen vannak a repertoárban, mint például a tachográf kiértékelő szoftvert forgalmazó WTCD Kft. vagy a klímától a parkoló szenzor beszereléséig foglalkozó szlovák MOLPIR autószerviz.

A kiállítás dátuma: 2018. április 25. (szerda)

A kiállítás helyszíne. drivingcamp Hungary, Zsámbék

A jelentkezési határidő: 2018. március 21.

A 6. Busexpo kiállítással kapcsolatos bővebb információkat itt olvashat >>>

busexpo-2018-hirlevel-elemek3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr7313725422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása