Buszkiállítások hava

2014. április 03. - _zahnrad

cimlap.jpgÁprilis utolsó előtti hetén két buszkiállítás is várja az érdeklődőket. Először 23-án a Busexpo Zsámbékon, majd 24-én a Buszfesztivál a Tököli repülőtéren.

A zsámbéki vezetéstechnikai pályán megtartott Busexpo másodjára várja a látogatókat. A NIT Hungary által szervezett kiállítás a XX. Országos személyszállítási konferencia kísérő eseménye. A konferencia a Piaci struktúrák és lehetőségek címet vseli, a részletes program ide kattintva olvasható. A részvételi díj a konferencián nettó 15 ezer forint. A konferencia fél tíztől tizennégy óráig tart. A kísérő buszkiállítás 10 órától 17 óráig várja a látogatókat. A kiállítás látogatása ingyenes, az előzetes regisztráció nem kötelező. Láthatunk majd háromtengelyes 500-as sorozatú Setrát, S416UL helyközi buszt, a VDL aktuális termékpalettáját és egy ZF látványkamiont is.

111k.jpg

Másnap a tököli reptéren megrendezendő 11. Buszfesztiválra látogathatnak el az érdeklődők. A kiállítók listája még nem végleges, de amint további információt kapunk róla, frissítjük írásunkat.  A nagy hagyományokkal bíró tököli kiállítás tavaly egy spontán veteránkiállítással lepte meg a látogatókat az új buszcsodák mellett, így valószínűleg idén is érdemes ellátogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://omnibusz.blog.hu/api/trackback/id/tr295902165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása